Oldalak

2013. október 16., szerda

Na és mi van akkor, ha...

A kezdet-kezdetén, amikor a DXN cég kapcsán termékre gondoltam, vagy termékről beszéltem, mindig a kávéra gondoltam.

A DXN cég tehát egy kávés cég lenne? A válasz egyértelműen nem. Nem csak kávés cég.



A ganodermás kávé a cég egy termékcsoportja, amivel az ember általában elsőként találkozik. Népszerűsége rendkívüli, ami nem is csoda, hiszen egy olyan szenvedélytermékről van szó, amelyet a lakosság 83%-a fogyaszt és körülbelül 14.000.000 csésze kávét fogyasztanak óránként Európában. Íze fantasztikus, hatása elvitathatatlan és mellékesen nem felejtem el soha meginni a kávémat (kávéimat), így gyakorlatilag különösebb koncentráltságot sem igényel a gyógynövény szervezetembe jutatása. A kávékínálat kellően sokszínű, így mindenki megtalálja a maga számára legfinomabb, legkedvesebb kávéját. Van itt natúr fekete kávé, van tejes kávé cukor nélkül és van cukorral is. Gondoltak az ínyencekre is így lehetőség van csokis kávét fogyasztani, vagy az igazi kuriózumnak számító ginsenges és macás kávét is meg lehet kóstolni. Bármelyikről is beszéljünk a kóstolást általában szerelem követi.  Ez egy olyan szerelem, amely tele van szenvedéllyel és még az egészségünkre is jótékony hatású.

Na és mi van akkor, ha valaki azt mondja nekünk: ÉN NEM SZERETEM A KÁVÉT!!!

Alapesetben ilyenkor mindig az jut eszembe, ha ezt megkóstolja, majd megszereti, de nyilván ezt csak szenvedélyes kávésként gondolom. Ugyanakkor előfordulhat ilyen is és ebben a helyzetben is válaszokkal kell szolgálni. A tapasztalatom az, hogy aki nem szereti a kávét azok egy része teafogyasztó ember. A DXN cég kínálatában is gondoltak a szenvedélyes teafogyasztókra is. Kiváló minőségű teák formájában is szervezetünkbe juttathatjuk a ganodermát, így ismét egy szenvedély tevékenység révén tehetünk az egészségünkért anélkül, hogy plusz kapszulaszedést kéne a hétköznapjainkba iktatni.

Sok gondos kisgyermekes szülő, jelzi, hogy a gyermek kávét nem fogyaszthat (ez így helyes) és teával sem szeretnék az amúgy is aktív kisgyermeküket tovább pörgetni. Az ilyen esetekben kerül elő a ganodermás kakaó. A kakaó a legtöbb gyermek számára egy csábító ital, amiben semmi féle „aktivitást növelő” szer nem található (koffein). A gyermekes szülők körében nagy népszerűségnek örvend a termék, mert a gyermek reggeli kakaójával egy csapásra az immunrendszerük védelmét/erősítését is elvégzik, így elmaradnak a gyakran szokásos óvodai és iskolai hiányzások.

Na mi van akkor, ha valaki azt mondja: ÉN NEM ISZOK SEMMIT!!!

Első körben jelzem az illetőnek, hogy a víz elengedhetetlen kelléke az életnek, majd második lépésben bemutatóm neki a cég rendkívül széles körű étrend-kiegészítő kapszulakínálatát. Szinte minden ebben a blogban emlegetett gyógynövény fellelhető kapszulában vagy pasztillában is. Ganoderma, hernyógomba, oroszlánysörény gomba, spirulina (kék-zöld alga), fekete kömény. Most csak felsorolom, mert később az említett gyógynövényekről írni fogok még részletesen is.

Na és mi van akkor, ha valaki azt mondja: ÉN NEM TUDOM LENYELNI A KAPSZULÁT!!!

No para. A ganoderma por formájában is több verzióban beszerezhető, amit folyadékban feloldva, bátran lehet fogyasztani, anélkül, hogy csúnya kapszulákat kellene, némi öklendezés közepette lenyelni.

Na és mi van akkor, ha azt mondja: ENGEM A SZÉPSÉGEM JOBBAN ÉRDEKEL MINT AZ EGÉSZSÉGEM!!!

Megnyugtatom az illetőt, hogy nem kell választania e kettő között, mert a cég széles és kiváló kozmetikai kínálata mindkét területen magasan teljesít. Van itt ganodermás és aloe verás kozmetikum, megtalálható a higiénia területén ganodermás sampon, tusfürdő és szappan is.

Na és mi van akkor, ha valaki azt kérdezi: A DXN CÉG EGY KÁVÉS CÉG?

Akkor azt mondom, hogy NEM!!!

Néha ez a kérdés az utcán egy 2 perces találkozó során hangzik el, ahol nincs idő mindent részletesen elmesélni. Ilyenkor szoktam átadni neki a termékkatalógust, ahol minden terméket amit itt említettem részletesen megtalálhat, sőt még ezeken túl is találkozik azokkal amiről itt ma nem volt szó.


Ha neked is csak 2 perced van, hát kattints a DXN logóra és lapozz bele J

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése